14 de març 2020

Afectacions pel Coronavirus

A partir del divendres 13 de març de 2020 i fins nou avís l'Arxiu Eclesiàstic de Vilafranca del Pendès romandrà tancat a les consultes. Per tant, no s'atendrà cap petició, tampoc de manera online perquè el responsable de l'Arxiu és voluntari, no sacerdot i, per tant, no resideix en la rectoria. Aquest fet impossibilita l'accés físic al responsable.

Des d'aquest servei de l'Església Catòlica que fa camí a Vilafranca del Penedès demanem la vostra pregària per les víctimes i afectats pel coronavirus. Pels científics, personal mèdic i d'infermeria, responsables sanitaris. I perquè es trobi ben aviat el remei per combatre aquest mal.

Oració completa del Papa Francesc a la Mare de Déu del Diví Amor
Oh Maria,
tu resplendeixes sempre en el nostre camí com a signe de salvació i d'esperança.
Nosaltres ens encomanem a tu, salut dels malalts, que prop de la creu vas estar associada al dolor de Jesús, mantenint ferma la teva fe.
Tu, salvació de tots els pobles, saps el que necessitem i estem segurs que ens proveiràs, perquè, com a Canà de Galilea, pugui tornar l'alegria i la festa després d'aquest moment de prova.
Ajuda'ns, mare del diví Amor, a conformar-nos a la voluntat del Pare i a fer el que ens dirà Jesús, que ha pres damunt seu els nostres patiments i s’ha carregat els nostres dolors per conduir-nos, a través de la creu, a l'alegria de la resurrecció.
Sota el teu mantell busquem refugi, santa Mare de Déu. No menyspreïs les nostres súpliques, ja que restem en la prova, i allibera'ns de tot pecat, o Verge gloriosa i beneïda!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.