30 de maig 2016

Actes commemoratius del centenari de la mort del bisbe Josep Torras i Bages a Vilafranca

Actes commemoratius amb motiu del centenari de la mort del Bisbe Torras i Bages. Centenari de la inauguració de la reforma de la Cripta de Santa Maria, celebrada el 18 de juny de 1916: Amb motiu d’aquest doble Centenari, les Parròquies de Vilafranca ha organitzat els actes següents:
  • Divendres 17 de juny, a les 18:30h, a la Cripta de Santa Maria: Conferència de la Dra. Isabel Coll, professora d’Història de l’Art, de la Universitat de Barcelona, sobre “Les escultures de Josep Llimona, a la Cripta de Santa Maria”.
  • Diumenge 19 de juny, a les 12 del migdia, a la Basílica de Santa Maria: EUCARISTIA COMMEMORATIVA EN EL CENTENARI DE LA MORT DEL BISBE TORRAS I BAGES, PATROCINADOR DE LES OBRES DE RESTAURACIÓ DE LA CRIPTA. Presidirà la celebració Mons. Agustí Cortés, bisbe de Sant Feliu de Llobregat.
  • Dimarts 21 de juny, a les 18:30h, a la capella dels Dolors, lloc on el Bisbe Torras i Bages va celebrar la primera Missa: Conferència del professor Joan Solé Bordes, sobre “Aventures i desventures de la Cripta gòtica de Santa Maria”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.